Hlavní obsah
Článek

Když se do redakce Super.cz ozval jistý L. S. (41) s tím, zda bychom neuveřejnili článek, jak moc miluje Kateřinu Kristelovou (44) s její dcerou Claudií a chce moderátorku za přítelkyni, připadalo nám to jako dobrý vtip. Jenže po zkontaktování Kateřiny už situace začala vypadat úplně jinak. „Ten pán mě pronásleduje už rok. Bojím se o dceru, rozhodla jsem se obrátit na policii,“ řekla nám vyděšeně.

„Chtěl bych Vás požádat o ruku a vzít si Vás za ženu a s Claudinkou a s Vámi vytvořit rodinu,“ vzkázal své ženě snů chlapík přes email, který k nám dorazil. Jenže Kateřinu tím ještě víc vylekal.

„To už opravdu není možné. Pán mi píše denně, jsou to hotové romány, naskakuje mi z toho husí kůže. Došlo to až tak daleko, že se snažil vymámit z mé sestry mou adresu, hledal, kde bydlím. Kroužil po čtvrti a snažil se mě sehnat. Není to moc příjemné. Kontaktuje i další lidi v mém okolí, jen aby se ke mně nějak dostal. Už jsme mu jednou s právníkem napsali, aby svého konání zanechal, jinak že to budeme vážně řešit, ale minulo se to účinkem,“ postěžovala si Kristelová.

Ta má obavu, že pokud nebude chlápkovi po vůli, může se jeho hněv obrátit i vůči dceři.

„Vystavuje si dokonce i její fotky na sociální síti. Tohle není žádná legrace! On se probudí a už si jede ten svůj plán. A má to naprosto promyšlené. Pevně věřím, že mi policie pomůže, protože to je naprosto jasný stalking. Zažila jsem už pár podivínů, my holky ze šoubyznysu je máme snad každá, ale tohle je opravdu příliš. Nikdy bych nenavazovala žádný bližší vztah se svým fanouškem, to nepřipadá v úvahu. Doufám, že to pán pochopí a dá mi konečně pokoj. Už toho mám opravdu plné zuby,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám