Hlavní obsah
Článek

Zasnoubení Michaely Doubravové s partnerem Romanem Tomešem, které proběhlo v září přímo během představení Osmý světadíl, nebylo rozhodně jen tak naoko. Muzikáloví herci svatební plány berou vážně a veselka prý proběhne do roka a do dne.

„S plánováním svatby mi pomáhá kamarádka, která má produkční společnost, dala mi to vlastně jako svatební dar,” říká Míša. S Míšou a Romanem jsme se potkali na finále soutěže Svatební dort roku 2016 a nebyla to prý náhoda.

„Jsme tady proto, abychom si vybrali dort pro naši svatbu. Nejvíc se nám líbil tzv. nahatý dort, který je bez polevy, zdobený jen ovocem. Bude jen malý, symbolický. K tomu budou mít hosté spíš každý do ruky malé cupcaky, abychom šetřili nádobím a tím pádem byli ohleduplní k přírodě,” říká Míša.

Svatební šaty Doubravové ušije její kamarád a bývalý kolega z divadla Oldřich Vojta. Herečka nechtěla prozradit příliš, ale nechala se slyšet, že nebudou úplně tradiční a ani nebudou sněhobílé. Barva bude odpovídat plánovanému konceptu svatby, veselka se totiž uskuteční venku na louce. „Bude to náš den. Chceme si to prožít spjatí s přírodou, a proto budeme bosí. Do programu budou zapojení taky naši psi, ten menší nám dokonce přinese prstýnky. Ten větší zase na sobě bude mít připevněnou kameru. Bude to zajímavý a moc se na to těším,” prozradila nám několik detailů Míša Doubravová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám