Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová dnes slaví kulaté narozeniny. Vstupenku do světa čtyřicátnic by si jistě ráda vyzvedla v mnohem veselejším období, ale osud jí předurčil poněkud smutnější oslavu. Ivana se už více než tři měsíce vzorně stará o svého vážně nemocného manžela Karla Gotta (†80), který statečně bojuje s rakovinou mízních uzlin.

Dříve, než se manželka mnohonásobného Slavíka stala čtyřicátnicí, prošla velkou proměnou. Zapátrali jsme v archivu a našli spousty zajímavých fotek, které si můžete prohlédnout v naší bohaté fotogalerii.

Předtím, než poznala Karla Gotta, pracovala jako produkční Divadla Broadway. Na první pohled nenápadná dívenka to ve společnosti uměla pořádně roztočit a tak jako každá jiná její vrstevnice se bujaře bavila se svými přáteli. Jakmile se stala oficiální partnerkou, později manželkou Karla Gotta, nechyběla jako jeho doprovod snad na žádné velké společenské akci.

Poté, co s Mistrem založila rodinu, zcela logicky se zklidnila a naplno si užívala novou roli maminky na plný úvazek. Pro své dcery by udělala první poslední, a tak není divu, že starší Charlottku aktivně podporovala i v muzikálu Mata Hari, kde tehdy sedmiletá holčička úspěšně účinkovala.

Později se Gottová kromě rodiny zaměřila i na svou vlastní kariéru. Stala se moderátorkou primáckých VIP zpráv a krátce působila v muzikálu Přízrak Londýna.

Loni však u manželky našeho nejslavnějšího zpěváka došlo k velkému obratu. Nejprve oznámila konec ve VIP zprávách, aby pak nečekaně odešla i z muzikálu. (údajně kvůli bolestem páteře).

Gottová se oficiálně stáhla do ústraní, zmizela z veřejného života a vyhlásila, že se chce věnovat především dětem a manželovi. Poklidný rodinný život však narušila vážná nemoc Karla Gotta, která Ivanin život zasáhla jako blesk z čistého nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám