Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra vévodkyně Catherine Pippa Middleton bere vztah s movitým obchodníkem a manažerem Jamesem Matthewsem skutečně vážně. Po pouhých dvou měsících randění se už přestěhovala do jeho domu.

Čtyřicátník James si předchází i její maminku Carole, koncem týdne ji například pár vzal na večeři do indické restaurace Rasoi v Londýně. Pippa už je navíc podle deníku The Sun od neděle novou rezidentkou Jamesovy luxusní nemovitosti v londýnské čtvrti Chelsea za závratných 17 miliónů liber, což dělá více než 600 miliónů korun. Matthews pochází ze zámožné rodiny, jeho bratr Spencer je hvězdou britské televizní série Made in Chelsea.

Pippa se k Jamesovi vrátila po třech letech, které strávila s bankéřem Nicem Jacksonem. V roce 2012 spolu měli krátký románek, ale nadále zůstali přáteli. Když se Pippa loni v říjnu s Nicem rozešla z důvodu nedostatku času jednoho na druhého kvůli lásce na dálku, dala to znovu dohromady s Jamesem a tentokrát se zdá, že už nechtějí ztrácet čas a společná budoucnost je na spadnutí. Dočká se už konečně majitelka opěvovaného zadečku i zásnubního prstýnku?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám