Hlavní obsah
Článek

Sportem k trvalé invaliditě? Zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50), který loni všechny překvapil, když se z mini tučňáka stal nařachaným sportovcem, má velký strach, aby se zase nezakulatil. Má totiž zdravotní problémy, které začaly obrovskými bolestmi zad, kvůli nimž prakticky přestal chodit. Doktoři mu našli roztříštěný obratel.

„Opravdu mě to vyděsilo, sotva jsem se po pár dnech šílených bolestí nějak doplazil do auta. V nemocnici mi zjistili, že mám roztříštěný obratel. Myslím si, že se to stalo před lety na jedné pouťové atrakci, ale nevěděl jsem o tom, tak jsem to neléčil. Teď jsem si to obnovil určitě ne posilováním, ale jistou činností, kterou kdybych řekl někomu veřejně, budu za obecního blázna,“ řekl Super.cz Šimek.

Ten má především strach o to, že mu doktoři definitivně zakáží posilování. „To bych se snad radši zabil. Už jsem na sportu závislý. Pekelné bylo pro mě už i to, že mi lékaři na týden poručili absolutní klid. Zatím se zdá, že cvičit opatrně budu moci, ale jestli to bude na operaci, nebo se to bude řešit rehabilitacemi, to ukáže až magnetická rezonance,“ dodal zpěvák.

Šimek nedávno pokřtil taneční klip On The Dance Floor (zpívá anglicky, byť tenhle jazyk má na tragické úrovni) a podílel se také na obnovené brněnské premiéře Dětí ráje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám