Hlavní obsah
Článek

Dramatický příběh, na jehož počátku byl vztahový trojúhelník mezi Gabrielou Partyšovou (45), jejím tehdejším manželem Josefem Koktou a Ornellou Štikovou, skončil happy endem a všeobecnou spokojeností. Důvod k radosti tak má i Monika Štiková, která se díky své dceři zviditelnila.

Ať už poměr mezi Ornellou a Pepou začal jakkoliv, dnes jsou z nich manželé a velký věkový rozdíl pro ně není překážkou. „Ona Pepu opravdu miluje, nebylo to kvůli penězům nebo kariéře, on pro ni byl Pan božský,“ hájila svou dceru Monika v talkshow vítěze soutěže Gay roku Jiřího Korytáře.

Máma Štiková nezapomněla zmínit ani Gabrielu Partyšovou, která nyní prožívá spokojený vztah s novým partnerem Danielem. Ornella jí tak dle jejích slov vlastně zkvalitnila život, protože jí uvolnila cestu k podstatně movitějšímu muži, s nímž je skutečně šťastná.

„Gábina na tom jenom vydělala, každý den by mi měla posílat děkovné dopisy za to, že je tam, kde je, protože má mega milionáře. Měla bych každý den dostávat květiny a bonbóny,“ tvrdí Monika, již nesmírně těší, že nakonec všechno dobře dopadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám