Hlavní obsah
Článek

Přítel zpěvačky Moniky Absolonové (47) nedávno ukončil angažmá v hokejovém Kladně. Nelíbilo se mu, že od trenérů nedostává moc šancí hrát, byť se mu loni dařilo. Byl otrávený také z toho, že s ním prý trenéři málo komunikovali a nejednali s ním na rovinu.

Poté, co předčasně ukončil angažmá, hrozilo, že bude bez práce, což by jistě netěšilo ani Absolonovou, která je doma s malým synem Tadeášem, který přišel na svět loni v listopadu.

Naštěstí mu ale hodil laso hokejový tým Litoměřic, kde podepsal smlouvu do konce sezóny. Absolonová se tak nemusí bát, že by její partner cestoval za prací na druhý konec republiky.

Není bez zajímavosti, že za ukončením Hornova působení u kladenského týmu možná stojí právě jeho vztah se známou zpěvačkou.

„Bylo mi řečeno, že žiju v trochu jiném světě a že je to na mně vidět. Ne že by mi přímo řekli, že chodím pravidelně po večírcích, ale působilo to tak. Říkal jsem si, že to snad není možné, protože s Monikou jsem byl už před příchodem do Kladna a tenkrát to nikomu nevadilo. Teď najednou ano,“ prozradil hokejista v rozhovoru pro Kladenský deník.

„Já bohužel spíš slyšel po straně, že na tréninku vypadám unavený, že mi asi focení do časopisů ubralo síly, což je nesmysl. Hlava mi to nebere, protože já vím, jak se mám chovat, a nikdy jsem hranici nepřekročil. Navíc opravdu nežijeme nenormální život a partnerka byla těhotná, takže žádný ponocování fakt nehrozilo,“ divil se Horna.

Poté, co s ním trenéři přestali počítat a nedostával tolik prostoru ve hře, kolik by si představoval, proto v Kladně raději sám skončil. V Litoměřicích tak pro něj začíná nová etapa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám