Hlavní obsah
Článek

Maďarská herečka Vica Kerekes se nezdá. Při natáčení nové komedie Muži v naději při sexuálních hrátkách s Jiřím Macháčkem padla za oběť dvě houpací křesla. Scéna se dotočila až ve třetím. "Když jsem vzal tak vášnivou herečku, nemohl jsem se divit, že rozlámala křesla," prozradil režisér Jiří Vejdělek, který byl sám strůjcem nápadů ke všem krkolomným pozicím, které jsou ve filmu k vidění. A že jich je opravdu dost!

Film je kupodivu přístupný už od dvanácti let, takže se pubertální dítka evidentně přiučí. Vejdělka evidentně fascinuje houpavý pohyb, takže kromě křesla Vica Kerekes souloží s Macháčkem také v houpací síti. K intimní scéně dojde i mezi Bolkem Polívkou (74) a Simonou Stašovou (69). Ta je ale naštěstí zastřena šerem a záclonou v okně. I tak je ale dost divoká.

"Ten film není o sexu, je o lásce," brání své dítko producent Tomáš Hofman, ale první diváci na projekci pro média si tak jisti nebyli. A ještě před premiérou i ti, kdo jej neviděli, mluví o tom, že v Mužích v naději snad souloží každý s každým. Což není pravda. Budoucí diváky můžeme ubezpečit, že Bolek Polívka s Jiřím Macháčkem se leda chlapsky obejmou.

Reklama

Další články

Načítám