Hlavní obsah
Článek

Poslední měsíce pro ni byly více než náročné, ale pomyslný balvan ze srdce už jí prý spadl. Yvetta Blanarovičová (60) v závěru minulého roku zažívala zcela ambivalentní pocity. Při premiéře muzikálu Pokrevní bratři ve Slováckém divadle, kde hraje hlavní roli, jí tleskalo do posledního místa našlapané divadlo vestoje. Pár hodin poté zažila strach o syna, který musel podstoupit operaci štítné žlázy.

„Pokrevní bratři pro mě byli výzvou. Na nazkoušení jsem měla pětadvacet zkoušek. Hraju matku sedmi dětí. Životní příběh mé hrdinky začíná v osmnácti letech a končí v padesáti. Představení, které v Uherském Hradišti hraju, je zatím beznadějně vyprodané,“ svěřila Super.cz Yvetta.

Pocit z úspěšné premiéry však velmi rychle vystřídal strach. „Hned druhý den jsem jela rovnou do nemocnice v Příbrami, kde byl můj syn Matyáš operovaný se štítnou žlázou. Všechno dopadlo dobře, starali se tam o něj královsky. Kdyby se mě někdo zeptal, co si přeji, tak už nikdy nestát před operačním sálem, kde operují někoho z rodiny,“ vypráví dnes už s úlevou v hlase herečka, která v minulosti přišla o dva sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám