Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Céline Dion (56) se na blížící se odchod svého nemocného manžela Reného Angelila (73) připravovala dlouho, přesto je pro ni obrovskou ranou a nyní ruší svá smluvená vystoupení v divadle Colosseum, které je součástí hotelového a casino komplexu Caesars Palace v Las Vegas. Na pódium se podle vývěsky v prostorách divadla zpěvačka nevrátí dříve než 23. února 2016.

Angelil byl pro Dion nejlepším přítelem, milujícím manželem, otcem jejích dětí, ale i manažerem a objevitelem. Znali se od jejích dvanácti let. Partnery v soukromém životě byli bezmála tři dekády.

Zpěvačka zůstala s manželem, který si po dlouhém boji s rakovinou krku přál zemřít v jejím náručí, až do konce jeho dní. Zemřel ve čtvrtek 14. ledna ráno, dva dny před 74. narozeninami v jejich domě v Las Vegas.

Zanechal po sobě šest dětí a sedm vnoučat. Syna Patricka z manželství s Denyse Duquette, dva potomky měl s druhou ženou Manon Kirouac a tři děti počal s o šestadvacet let mladší Dion - syna Reného Charlese (14) a pětiletá dvojčata Eddyho a Nelsona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám