Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká zajímavé herecké spojení! Tomáš Jeřábek, herec, kterého známe coby správce CHKO Beskydy Radka Horáka ze seriálu Doktor Martin nebo z reklamy jedné banky, kde coby hamižný bankéř dostává kapky od schopnějšího kolegy, do toho praštil! Vzal si Halku Třešňákovou, sekretářku Tondy Blaníka z populárního seriálu Stream.cz.

V Doktoru Martinovi měl imaginárního přítele medvěda Standu, v reálu už ale deset let tvoří partnerskou dvojici s dcerou písničkáře Vlasty Třešňáka.

„Brali jsme se v jednom mlýně na Křivoklátsku. Byly tam asi tři stovky lidí,“ řekl Blesku Jeřábek, kterého diváci mohli vidět i v právě odvysílaném díle Případů 1. oddělení coby podezřelého popeláře Javůrka.

Svatba se konala pod širým nebem a na obřadu nechyběl ani druhý reklamní bankéř Tomáš Měcháček coby svědek ženicha nebo kolega Halky z Kanceláře Blaník Marek Daniel alias lobbista Tonda. Dvojici oddal evangelický farář Svatopluk Karásek, kamarádi Jeřábka z divadla Vosto5 se na veselku ohákli do zbroje zlatých gladiátorů.

Související témata:
Kancelář Blaník

Reklama

Další články

Načítám