Hlavní obsah
Článek

Krásky Tereza Budková, Míša Gemrotová (38) a Míša Nosková (41) se netají tím, že si chirurgicky nechaly pomoci k lepšímu dekoltu. Nyní se setkaly na kontrole na klinice, kde plastiku prsou absolvovaly, a prozradily, jak se jim s novým poprsím žije, co se změnilo, nebo čím si musely projít.

„Nová prsa mám pět měsíců. Pocity jsou skvělé, zvykat jsem si ani nemusela. Od prvního dne pro mě byla absolutně přirozená, jako by ke mně patřila celý život. Chtěla jsem to tak dlouho, že jsem věděla, co chci, a rozhodně bych to nechtěla měnit a vracet zpátky,“ prozradila Míša Gemrotová, které plastický chirurg Libor Kment dopomohl k menším trojkám.

„Moje rodina a přátelé měli velice kladné reakce. Nejpříjemnější reakcí byla asi ta mojí mamky, která, když má nová prsa poprvé viděla, řekla, že jsou krásná, a že si je nechá u pana doktora Urbana taky udělat,“ prozradila plány své maminky Tereza, která si prsa nechala zvětšit o jeden a půl čísla.

A z čeho je Budková nejvíce nadšená? Rozhodně z možnosti volit úplně jiné druhy oblečení a možnosti více se odvázat: „Velmi příjemnou změnou je spodní prádlo! Už konečně žádné push-upky! A celkově udělám v oblečení změny, protože si teď můžu dovolit i jiné střihy. Jako například holá záda,“ upřesňuje. Zatím si moc změn vyzkoušet nemohla, protože má nová prsa teprve pár týdnů a musela nosit elastickou podprsenku.

Nejdéle má nová prsa Míša Nosková, která si už ani nepamatuje, jak vlastně původně její ňadra vypadala. „Nedokážu posoudit, jak se mi změnil život. Jen vím, že se mi teď chodí mnohem lépe v plavkách a nosím více výstřihů. Negativní reakce jsem za celou dobu nezaznamenala," dodala Nosková.

Reklama

Další články

Načítám