Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Hannah Davis má před sebou zřejmě poslední dny coby královna obálky plavkové edice magazínu Sports Illustrated. Ta ji loni v únoru vyšvihla mezi topmodelky a vyvolala pozdvižení, zda legendární časopis nezobrazil dívku až v příliš odvážné pozici. Davis si na ní totiž svléká dolní díl bikin a už jej má proklatě nízko. Ve středu si ovšem focení pro magazín opět zopakovala.

Sexy záběry v barevných bikinách i neméně svůdných jednodílných bílých plavkách vznikaly na Havaji, kam s Davis odjela ještě její krajanka Emily DiDonato, která už má se Sports Illustrated také z roku 2013 svou zkušenost. Obě modelky navíc spolupracují i s Victoria’s Secret.

Pro pětadvacetiletou Hannah je to ovšem celkově už popáté, co bude zdobit stránky slavného magazínu, na jehož titulce se objevily i Češky Pavlína Pořízková, Daniela Peštová, Petra Němcová a Veronika Vařeková. Kdo ví, zda ji dokonce na obálce neuvidíme podruhé stejně jako její předchůdkyni Kate Upton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám