Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šípková Růženka ta to měla na háku, mohla si chrnět, než se objevil její princ na bílém koni. Ale všichni prací povinní vědí, že rána nejsou žádný med. A proto jsme pro vás našli 5 povlečení, v kterých se spí tak sladce jako v nadýchané cukrové vatě. Jsou úžasně heboučká a měkká. Kvůli nim byste nejraději posouvali budík do nekonečna!

Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Včerejšek nepatřil mezi vaše nejlepší dny a nejraději byste zmizeli někam na druhou stranu planety? Bavlněné povlečení Broome vás schová před prací i vaším šéfem. Užívejte si jeho jemnost a měkkost, než zase usednete za pracovní stůl. Stačí chvilka jeho rozmazlování a budete se do kanceláře těšit. Vaše může být s 58% slevou!

Konečně chvilku čas na sebe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý den je jako maraton, ráno do koupelny, snídaně, odvést děti do školy, potom jet do práce, nakoupit, uvařit, vyžehlit. I Superman by vám tohle pracovní nasazení mohl závidět. Povlečení Londrina z 100% bavlny vás přesvědčí, že je čas se zastavit. Řekněte si: „Ještě 5 minut!“, zachumlejte se do něj a udělejte si konečně chvilku sami pro sebe.

Počasí, že byste psa nevyhnali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když to venku vypadá na tajfun, stahují se mračna i nad vaším přesvědčením, že dnes vážně dorazíte včas. A povlečení Hervey Bay je přesně ten správný parťák na válení. V jeho bavlněném objetí můžete proležet třeba celý den. Stačí klik a můžete spolu lenošit už zítra!

Ležte v posteli a vydělávejte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že to nejde? Zkuste to třeba jako Yde Van Deutekom ze Zoetermeeru, který leží v pelechu už nějaký ten pátek a na svém webu o tom pouští video. Za 21 dní vydělal už 3 500 liber. Povlečení Enspijk vás v tomhle businessu bude reprezentovat na místo drahého obleku. Před kamerou vypadá vážně šik a je tak úžasně pohodlné. Spolu to dokážete!

Nic není tak sladké jako spravedlivý spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zaznělo v jedné pohádce. A je to tak. Když se pořádně nevyspíte, celý den se cítíte, jako by vás přejel bagr. Nechte se raději vzít od povlečení El Carmen z nejjemnějšího mikrovlákna ještě na chvilku do říše snů. Prohánějte se s jednorožci i tygry po slunných loukách, a pak vstaňte perfektně odpočatí. Dneska může být vaše se slevou 58 %!

Další články

Načítám