Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější Češka roku 2015 Nikol Švantnerová (31) si přišla obhlédnout deset finalistek České Miss, z nichž jedna se v dubnu stane její nástupkyní.

„Samozřejmě jsem smutná z toho, že moje vláda pomalu končí. Na druhou stranu jsem ráda, že si odpočinu a to hezké přenechám své následovnici,” svěřila se nám během neformálního setkání na velvyslanectví Thajského království kráska.

Českou Miss 2015 sice netěší, že nebude hrát prim, zase se ale definitivně uklidní situace v jejím soukromém životě. V jednu chvíli to vypadalo, že to odnese její dlouholetý vztah s partnerem Jakubem Horou. „Taková ta nepříjemná bublina kolem nás splaskla. Všechno v našem vztahu je naprosto v pořádku. Například jsme si moc užili konec roku. Vyrazili jsme s rodinou do slovenských hor a byla to nádhera,” tetelí se Nikol.

Švantnerová nehodlá jen tak zmizet z očí veřejnosti. „Rozhodně se nechystám vrátit zpátky do Českých Budějovic, budu nadále bydlet v Praze, chci se naplno věnovat modelingu. Na druhou stranu se těším, že se budu moct intenzivněji věnovat rodině a příteli,” říká Nikol, která vždy ráda pečovala o přítele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám