Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desítka finalistek jediné národní soutěže krásy právě odletěla do Thajska na dvoutýdenní pobyt, moderátor finálového večera se ale ze země, kde úsměv najdete úplně všude, právě vrátil. Oproti minulým ročníkům proto finalistky České Miss nedoprovází.

Těsně před odjezdem dívek na neformálním setkání na ambasádě Thajského království jsme se ostatně na vlastní oči mohli přesvědčit, že si moderátor užíval na sluníčku. „Vypadám jako vařený humr, a to i přesto, že používám faktor 75,” zdůvodňoval svou rudou pokožku Libor. „Je mi líto, že s holkama nejedu. V Thajsku bych klidně strávil v kuse i půl roku. Ta země je dokonalá, když vyrazíš na sever, tak poznáš krásná místa, když se vydáš na jih, tak se ukáže úplně jiná krajina. Je to jedno z nejkrásnějších míst na planetě, ale musel jsem se vrátit, protože mě v Čechách čekaly pracovní povinnosti,” vysvětlil Libor Bouček.

Moderátor strávil na thajském ostrove Ko Chang příjemný čas od 25. prosince do 10. ledna ve skupině sedmadvaceti přátel. Mezi nimi byla i Agáta Prachařová se svým synem a manželem Jakubem Prachařem. „Nepojali jsme to cestovatelsky, spíš to byla rodinná dovolená a já jsem byl rád, že jsem byl obklopený dětmi. Cítil jsem se jako oddílový vedoucí a tahle role mě moc bavila,” říká Libor.

Libor Bouček si užíval chvíle zábavy nejen s dětmi, ale i s kumpánem Jakubem Prachařem. „S inženýrem Prachařem jsme měli naplánované vystoupení na silvestra. Pokud se na zájezdu sejde jeden herec a jeden moderátor, tak to znamená, že pódium nepatří nikomu jinému. Bohužel z toho existuje nějaký videozáznam, doufám, že se nikdy neobjeví na veřejnosti,” vzpomíná Libor na momenty, kdy před zahraničním osazenstvem parodoval hatmatilkou cizí sportovní komentátory.

Dá se tedy předpokládat, že v podobné sestavě se Libor Bouček s partnerkou vyjedou i příští rok.

Reklama

Další články

Načítám