Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky České Miss v úterý odpoledne odletěly na dvoutýdenní zahraniční soustředění do Thajska a Super.cz je jim v jihovýchodní Asii v patách.

„Letadlo bylo pohodlné, a tak se to dalo zvládnout,” nechala se slyšet jedna z finalistek. Během cesty čekala krásky zastávka v Dubaji, kde si sice mohly odpočinout, zároveň toho dívky příliš nenaspaly. „Zdřímla jsem si na dvacet minut. Bylo to náročné,” říká Vendula Neumannová. Po příjezdu do hotelu v přímořském letovisku Pattaya už ale dívky zdobil čerstvý make-up a ani jedna z nich nedala najevo únavu.

Snad dívkám tato čerstvost dlouho vydrží. Kromě toho, že se budou muset vyrovnat s šestihodinovým časovým posunem, tak je čeká i velmi nabitý program. Zítra v Pattaye dívky navštíví exotické zahrady s tropickou faunou a flórou Nong Nooch Village, krokodýlí farmu nebo si vyzkouší thajský box. Na večeři je pozve starosta Pattaye. Následně se Česká Miss přesune na Phuket, kde je čeká například scénický James Bond Island. Na závěr pobytu se celá skupina přesune zpět do Bangkoku.

O novinkách vás budeme samozřejmě průběžně informovat.

Reklama

Další články

Načítám