Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prvorozená dcera Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46) North West je nejspíš po narození bratříčka Sainta překvapená, že už se všechno netočí jen kolem ní. K šílenství už ji prý začínají přivádět hlavně řečičky, že musí teď být Saintovi hodnou sestřičkou. Podle informací serveru Radar Online se Kim už poohlíží po vhodném dětském terapeutovi, který by poněkud rozmazlené holčičce nelehkou životní situaci usnadnil...

Slavní rodiče se nedávno nechali slyšet, že udělali všechno možné, aby dceru připravili na příchod brášky, ale North prý nepřestává tropit žárlivé scény.

„Chudince North se nelíbí, že ji Saint připravil o místo na mámině klíně a prochází těžkým obdobím. Začíná zlobit a nejvíc ji vytáčí, když všichni říkají, že má být Saintovi hodnou sestřičkou. Takové chování je u ní normální, ale teď je už hodně náladová a v noci se hodně budí,“ prozradil zdroj blízký rodině. Kim s Kanyem nyní doufají, že by jí odborník mohl pomoci přenést se přes toto složité stadium.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám