Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O popové divě Beyoncé (42) poslední dobou nebylo moc slyšet a důvod by mohl být nasnadě. Médii se totiž proslýchá, že je zpěvačka v očekávání dalšího potomka. I když veřejné vystupování omezila na minimum, o víkendu s manželem Jayem-Z oslavili narozeniny jejich dcery Blue Ivy, pro niž uspořádali párty v cukrárně Cake Mix ve West Hollywoodu. Zdá se, že spekulacím by se tentokrát i dalo věřit...

O zpěvaččině údajném těhotenství se totiž už v minulosti napsalo hodně, i když se po čase ukázalo, že se jednalo o ničím nepodložené informace. Tentokrát si ovšem nelze nevšimnout, že se Beyoncé celkově zaoblila a přesedlala na hodně volné oblečení. Nejenže na oslavu čtvrtých narozenin dcery oblékla volnou mikinu, ale i později na večeři do rybí restaurace Son Of A Gun zavítala v o několik čísel větší neforemné vojenské bundě. Při odchodu si navíc držela ruce překřížené na břiše.

Že by zpěvačka čekala na velkolepé oznámení například na letošní udílení Oscarů, které proběhne 28. února? S prvním těhotenstvím se totiž světu svěřila v roce 2011 během slavnostního předávání MTV Video Music Awards v závěru svého vystoupení. Slavný moment se dostal dokonce do Guinnessovy knihy rekordů jako nejsdílenější oznámení na sociálních sítích během jedné sekundy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám