Hlavní obsah
Článek

Kuchtík Pavel B. se loni stal hitem internetu díky historce o tom, že ukradl babičce zlatý řetízek, aby měl na sešity, aby pak vzápětí začal tvrdit, že nic neukradl, jen ho dal kvůli hluku do jiného hrníčku.

Historka, kterou kuchtík vyprávěl Zdeňku Pohlreichovi (66) v pořadu Ano, šéfe! tehdy bavila celý internet. V premiérové řadě pořadu, který v televizi startuje ve čtvrtek večer, se Pohlreich vrací na místo činu.

Navštívil hned tři místa, jež na podzim vzbudila u diváků obrovský zájem a vzedmula řadu emocí. Jedno z nich je i trmické učiliště, kde Pohlreich chce Pavla a další učně pozvat do své restaurace, aby si v ní vyzkoušeli své kuchařské dovednosti.

V ředitelně mu ale jasně řeknou, že Pavel B. už o další natáčení nemá zájem. A to zejména proto, že se mu kvůli jeho vystupování v pořadu skoro všichni posmívali a každý řešil hlavně kauzu „řetízek“. „Někdo se mu posmívá, ale já se mu neposmívám, není to tak, že my jsme toho kluka vědomě použili jako nástroj, abychom zesměšnili tuhle školu, takhle to prostě není,“ bránil se Pohlreich, který Pavlův postoj k neúčasti na dalším natáčení plně respektoval.

Pohlreicha dokonce v ředitelně nařkli z toho, že se během natáčení posmíval handicapovaným dětem. To ale šéfkuchař ostře odmítl. „My jsme se posmívali handicapovaným dětem? My jsme jim ukázali věci, které by měly minimální šanci poznat, ty děti, které dostanou výuční list na kuchařské práce, tak jsme jim možná podle mého názoru ukázali to, co na téhle branži může být hezké, a to mi neupřete,“ ohradil se Pohlreich. Na ukázku z diskuse v ředitelně se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám