Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Do jídla investujeme měsíčně značnou sumu peněz, proč nespojit tuto investici s naplněním snu o hezčí postavě? Dejte jídlu nový rozměr s účinnou bílkovinovou dietou gouté, která nabízí pestrou paletu jídel a nápojů. Zákazníky ověřená a doporučená dieta francouzského původu plní očekávání klientů a její výsledky jsou skutečně vidět. Čas plyne, touhy zůstávají - odkládáním rozhodnutí nic nezískáte.

Spojte investici do jídla s investicí do hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli chcete shodit několik kil nebo bojujete s obezitou, dieta gouté vám pomůže dosáhnout vašeho cíle. Při dodržení pravidel dosáhnete poměrně rychlého úbytku váhy v krátkém čase (cca 2 kg za týden). Navíc, snížením obezity předejdete mnohým civilizačním nemocem. Proteinová, resp. bílkovinová dieta je způsob stravování, kterým osoba přijímá vysoký podíl bílkovin, nízký obsah tuků a sacharidů, na rozdíl od běžných jídel, ve kterých je tento poměr opačný. Vychází z vědeckého výzkumu Georga L. Blackburna, profesora na Harvard's Medical School. Cílem bílkovinové diety gouté je dosáhnout úbytek tělesného tuku při zachování svalové hmoty.

Proč právě gouté? S gouté ztratíte kila, ne čas a peníze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K výhodám produktů diety gouté patří rychlá a jednoduchá příprava, poměrně rychlé výsledky, kvalita, přijatelná cena, spokojenost zákazníků, široký sortiment jídel: pudingy, dezerty, cereální snídaně, polévky, omelety, těstoviny, tyčinky, krekry, nápoje... Sdílením fcb stránky gouté můžete rychle a pohodlně seznámit s produkty gouté i vaše známé.

Dieta pro mlsné jazýčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S bílkovinovou dietou gouté můžete zhubnout bez odříkání sladkostí, bez sebetrýznění a pocitu hladu. Sladkosti s nízkým obsahem sacharidů - proteinové tyčinky, proteinové bezlepkové keksy aj. uspokojí vaši mlsnost a pomáhají v boji s nadváhou. Její konzumací zaženete hlad a během dne zkonzumujete méně kilojoulů. Tyčinky jsou samozřejmě vhodné i pro sportovce.

Hubněte zdravěji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během diety dodržujte všeobecné pokyny zdravého stravování. Dodržujte pitný režim, dbejte na přísun vitamínů a minerálů (draslík, sodík, hořčík, železo, vápník, zinek, selen, jód) z přirozených zdrojů – hlavně ze zeleniny. Dieta se nedoporučuje těhotným a kojícím matkám. V případě nemoci konzultujte nasazení diety se svým lékařem. Při dlouhodobějším užívání bílkovinové diety doporučujeme konzumovat max. 3 proteinová jídla gouté denně (záleží na váze klienta), aby nedošlo k překročení doporučené denní dávky bílkovin (0,8 g – 1 g na kilo váhy) a následnému zatížení ledvin. Dopracovat se k hezčí postavě, štíhlejším stehnům, zadečku a bříšku má smysl jen při respektování zdraví.

Spokojení klienti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O účinnosti diety a spolehlivosti firmy GOUTE, s.r.o. svědčí množství pozitivních hodnocení ze strany spokojených klientů. Jestli dlouhodobě uvažujete nad hubnutím a nemůžete se odhodlat, objevte v sobě vnitřní motivaci, kvůli které chcete zhubnout, a udělejte první krok. Touhy bez odhodlání k prvnímu rozhodnému kroku zůstanou vždy jen touhami. Investujte správně - do jídla a zároveň do splnění vašeho snu o štíhlé postavě. Přesvědčte se, že hubnutí s proteinovou dietou gouté může být účinné i ve vašem případě. Navštivte náš eshop. Klienti z České republiky můžou platit v Kč.

Další články

Načítám