Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Trávníček (73) bude zřejmě na zkušená kolena znovu otcem. Jeho manželka Monika (30) totiž čeká dítě, což potvrdil deníku Blesk samotný Trávníček. Vše je ale velmi čerstvé, Monika je v prvním měsíci těhotenství, a tak se oba modlí, aby mělo tentokrát hladký průběh.

Loni na Velikonoce totiž Monika musela podstoupit potrat, děťátku přestalo bít srdce. Hercova manželka navíc začátkem roku nepříjemně upadla na schodech a vyvrtla si kotník. Teď se ale dušuje, že už na sebe dá mnohem větší pozor. Navíc se svěřila, že se začala věnovat čínské medicíně, cvičení a zároveň hodně upravila jídelníček.

Trávníček má z druhého manželství s baletkou Evou Štefkovou syna Adama a s bývalou partnerkou, herečkou a režisérkou Helenou Dytrtovou, syna Pavla. Nyní mu záleží hlavně na tom, aby miminko bylo zdravé.

„Je nám úplně jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Skutečně nám jde o to, aby to bylo zdravé,“ řekl Blesku pohádkový princ ze Tří oříšků pro Popelku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám