Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si plnými doušky užívá mateřské radosti. Syn Tadeáš roste jako z vody a dělá Monice jen samou radost.

Tadeáš určitě pomáhá zahánět chmurné myšlenky i svému tatínkovi, zpěvaččinu příteli Tomáši Hornovi, který odešel z hokejového týmu Rytíři Kladno a hledá si nové angažmá.

Trenéři hokejového klubu, jenž spoluvlastní Jaromír Jágr (52), nedávali Hornovi moc šancí, ač se mu loni dařilo. Otrávený hokejista se proto rozhodl skončit a najít si nové angažmá.

„Nechci pokračovat v týmu, kde jsem bohužel nedostal důvěru trenérů a prostor. A navíc mi to ani nikdo z nich neumí na rovinu říct. Je mi pětatřicet, už nemám čas nikomu nic dokazovat,“ řekl Kladenskému deníku hokejista, který má obrovskou podporu ve své partnerce Monice Absolonové. I té se na sociální síti na Tomáše ptali a ona se ho ihned zastala.

„Jsou věci, které vydržet nejdou, já se mu nedivím. Jsem na něj pyšná, že se nedal úplně vydeptat. Sice nevíme, co teď bude, ale lepší než to, co tam zažíval, bude kdekoliv,“ podpořila Hornu Absolonová. Teď snad jen, aby Horna nemusel za případným novým angažmá jezdit stovky kilometrů daleko. V počátcích vztahu s Absolonovou hrál za slovenskou Žilinu a zpěvačka za ním dojížděla, což by teď asi nepřipadalo v úvahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám