Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Dánská dívka si Eddie Redmayne (34) vyzkoušel ženskou identitu, ale ve skutečném životě o svém pohlaví nepochybuje. Letos se totiž stane tatínkem.

Uznávaný herec se na udílení Zlatých glóbů postaral o překvapení, když se pochlubil manželkou Hannah Baghshawe, na jejímž těle už je viditelné těhotenství. Eddie tak na zvědavé otázky novinářů nemohl odpovídat vyhýbavě a potvrdil, že se letos dočká prvního potomka.

Redmayne byl na Zlatý glóbus nominován za hlavní mužský herecký výkon ve filmu Dánská dívka, ale stejně tak mohl figurovat v dámské kategorii. Ztvárnil totiž malíře Einara Wegenara, který jako první absolvoval operativní změnu pohlaví. Jeho herecká metamorfóza v Lili Elbe je sice velmi přesvědčivá, ale cenu si dle očekávání odnesl Leonardo DiCaprio (49) za film Revenant Zmrtvýchvstání.

Nastávající tatínek nepočítal s tím, že by na ceremoniálu uspěl, protože loni získal Zlatý glóbus a následně i Oscara za roli zdravotně hendikepovaného vědce Stephena Hawkinga v dramatu Teorie všeho. Letos se Eddie objeví v netrpělivě očekávaném filmu Fantastická zvířata a kde je najít, který čerpá z dobrodružství Harryho Pottera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám