Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Adam Mišík jde z jedné ženské náruče do druhé. Loni se na akcích chlubil krásnou přítelkyní, brunetkou Sárou, nyní už se líbá s další kočičkou. Na premiéru filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí vyrazil ruku v ruce s krásnou blondýnkou, kterou neustále zahrnoval polibky.

Že jde o vážnou známost, dokazuje i fakt, že ji už představil i svým rodičům. Na premiéře filmu totiž nechyběl jeho otec, hudebník Vladimír Mišík. Není divu, Adam ve filmu hraje jednu z hlavních rolí.

Adamu Mišíkovi se občas přezdívá 'český Justin Bieber', je i skvělý herec a o role nemá nouzi. O to horší je ale prý tanečník. A v novém filmu s písněmi ze Starců na chmelu tančit musel. "Starce na chmelu jsem viděl asi v deseti letech a je to film, který ve mně zůstal. Ale když jsem se dozvěděl, že bych měl ve filmu tančit, znervózněl jsem. Nejsem zrovna taneční typ a děkuji kameramanovi Petru Hojdovi, že mě zabíral tak, jako že to umím,“ prozradil na premiéře Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám