Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) působí ve svých seriálových rolích vždy tak trochu usedle. A i ve společnosti ji vídáme spíše decentně oblečenou. Na premiéru nového českého filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí, kde se podílela na choreografii, však dorazila v odvážných černých šatech, které zvýraznily její sexy dekolt.

A nutno podotknout, že jí to opravdu seklo a dělala čest svému doprovodu. Jako tradičně herečku do společnosti doprovodili dva Petrové - syn Péťa a manžel Petr Malásek.

Roztančený hudební film je prošpikován písněmi ze slavného muzikálu Starci na chmelu. Jejich novou, moderní verzi písní napsal právě Petr Malásek, jehož otec složil původní hudbu k originálnímu muzikálu Starci na chmelu. Rodinka si tak premiéru filmu nemohla nechat ujít.

Mladé herce do filmu pomáhala vybírat i samotná Dana Morávková, která se, jak už jsme zmiňovali, ujala choreografie tanečních čísel. Vybíralo se ze studentů Ježkovy konzervatoře.

„Výběr byl velmi složitý, protože na Ježkovce je spousta nadaných a šikovných mladých lidí. Posuzovali jsme je komplexně, jestli umí tančit, zpívat, hrát, jestli se hodí pro kameru,“ popisuje výběr Morávková.

„Choreografii jsem si vymyslela sama. V tom horkém létě si všichni mákli a doufám, že to je na filmu vidět,“ dodala. Ve filmu si kromě nadějných studentů zahráli například Roman Vojtek, Vica Kerekes, Martin Písařík, Adam Mišík či Anna Fialová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám