Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matka Ornelly Koktové (31), moderátorka a podnikatelka Monika Štiková (43), byla ještě nedávno pořádnou macandou. Už jen kvůli své televizní premiéře v jednom pořadu ale loni zhubla třicet kilo. A stále nemá dost! Do konce dubna na sobě hodlá ještě zapracovat, a proto pravidelně chodí do posilovny a dodržuje zdravou životosprávu.

„Napoprvé to byla trošku fuška a bude to určitě ještě náročnější, protože sem budu chodit třikrát týdně, ale zvládnu to, nemám obavy,“ svěřila se odhodlaná Štiková s tím, že jí nejde ani tak o další hubnutí jako o fyzickou kondici.

„Potřebuji hlavně ještě více zpevnit a vytvarovat postavu a hlavně udělat něco pro sebe a svůj dobrý pocit,“ dodala Monika Štiková, kterou přišel podpořit i její manžel Michal.

„Dorazil jsem jako opora, podpora a pozorovatel, zda se manželka neflinká. Nic víc, nic míň.. Já osobně o éterickou postavu nestojím, protože jsem gurmán a těžko bych si odvykal uzeným kolenům, svíčkové nebo řízkům a dalším dobrotám. Zůstanu tedy spíše v ústraní,“ měl jasno Štika, který však manželčino snažení obdivuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám