Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (40) je na těchto fotkách k nepoznání! Ve skutečnosti velmi půvabná umělkyně na nich působí tak, jako by jí pomalu zvonil umíráček. Naštěstí za změnou jejího vzhledu stojí pouze natáčení nového filmu o kontroverzní Lídě Baarové (†86), který právě míří do českých a slovenských kin.

Lída Baarová byla ve své době velmi oblíbenou herečkou, která byla obsazována do rolí sličných dívek a mladých žen. Byla za ní však i velká kontroverze, protože herečka se zamilovala do jednoho z nejstrašlivějších představitelů Třetí říše Josepha Goebbelse.

Po skončení války však byla kvůli údajné kolaboraci přes rok a půl ve vězení a právě při natáčení této etapy života vznikly již zmíněné Tániny snímky.

„Přestože to tak může působit, neseděla jsem v maskérně půl dne. Vizuálnímu výsledku velmi pomohl nejen maskérský, ale i kostymérský kolektiv. Ti udělali kus práce, abych se jí i já, která, ruku na srdce, nevypadám jako Lídino dvojče, dokázala co nejvíc přiblížit. Spíš ale šlo o to najít esenci Lídy, jejího příběhu. V rámci toho snad nevadilo, že se jí až tak nepodobám,“ vysvětlila sama Pauhofová, co stojí za povedenými fotkami.

Herečka se dokonce vzdala svého obočí, jelikož v době Baarové si dámy místo obočí kreslily pouze tenkou linku.

Reklama

Další články

Načítám