Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Bob Klepl nejde pro vtípek daleko. V seriálu Přístav si často vymýšlí nejrůznější vtípky, kterými odbourává své herecké kolegy i štáb.

Scénu milostných hrátek v kostýmu Batmana měl ale napsanou přímo ve scénáři. A Klepl jako obvykle nezklamal. Do kostýmu Batmana se v seriálu musel coby zubař Jonáš převléct, protože si jeho partnerka Arleta v podání Zuzany Slavíkové (znáte ji z pořadu Nejslabší! Máte padáka!) stěžovala na stereotypní sexuální život. A co by zamilovaný zubař pro svou lásku neudělal?

Pro oživení milostné předehry si sežene kostým Batmana a Arletu ještě navíc připoutá k pelesti postele želízky. Jenže když Jonáš podnikne na svou milou roztoužený nálet, zablokují se mu záda. A tak se ze sexuchtivého Batmana stane nemohoucí chrobák.

„Chechtali se tak, že jsem měla dost práce s tím, abych je usměrnila a obraz jsme vůbec natočili. Když máte na place Boba Klepla nebo Martina Zounara, vždycky je o zábavu postaráno. A na tomto obrazu se opravdu všichni vyřádili,“ řekla režisérka Přístavu Jana Rezková. To Zuzana Slavíková se prý moc nesmála...

„Z této scény jsem měla trochu hrůzu. Bob měl krásný obleček Batmana a byl v něm rozkošnej. Já měla mít původně na sobě jen spodní prádlo, ale protestovala jsem. Košilka, kterou mi kostymérky nakonec oblékly, mi stejně připadala šíleně krátká. Těšila jsem se, až bude tenhle obraz za mnou. Doufám, že scéna bude na diváky působit vtipně,“ líčila Zuzana Slavíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám