Hlavní obsah
Článek

Akční veterán Sylvester Stallone (69) byl na udílení Zlatých glóbů jednoznačně tím nejhrdějším mužem. Nejenže se těsně před sedmdesátkou dočkal prvního ocenění za výkon na stříbrném plátně, ale na červeném koberci měl ten nejkrásnější doprovod.

Návrat k legendární roli boxera Rockyho se Sylvesterovi opravdu vyplatil. Film Creed, v němž vystupuje jako trenér syna svého dřívějšího rivala, se setkal s nadšenými recenzemi a vyústil v nečekaný triumf herce, který byl na udílení výročních cen dosud opomíjený. Okamžik, kdy Stallone získal Zlatý glóbus za nejlepší vedlejší roli, byl nejemotivnějším momentem celého ceremoniálu. Dosud totiž posbíral jen deset Zlatých malin, které dostávají největší hollywoodské antitalenty.

Herec, který se na filmovém plátně poprvé objevil už před neuvěřitelnými 45 lety, by však nestrádal ani v případě, že by z galavečera odešel s prázdnou. Dostatečným důvodem ke spokojenosti je pro něj atraktivní manželka Jennifer Flavin (47), po níž krásu podědily i jejich dcery Sophia (19), Sistine (17) a Scarlet (13). Stalloneho doprovod byl na červeném koberci opravdu nepřehlédnutelný.

Kromě oceněné hollywoodské legendy se ze Zlatého glóbu radoval i Leonardo DiCaprio (49), jehož drsný film o pomstě v nehostinné krajině Revenant Zmrtvýchvstání bodoval také v kategoriích nejlepší režie a drama. Ani jednu ze svých nominací ve vítězství překvapivě neproměnila lesbická romance Carol ani film Spotlight o zneužívání dětí v katolické církvi.

Reklama

Další články

Načítám