Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská královská rodina se v neděli ráno účastnila vzpomínkového setkání v Kostele svaté Máří Magdaleny v Norfolku ke stému výročí bitvy o Gallipoli. Památku 58 tisíc vojáků, kteří během této bitvy ve 1. světové válce přišli o život, přišli uctít vévoda (41) s vévodkyní z Cambridge (42) i královský pár Alžběta II. s chotěm princem Philipem, vévodou z Edinburghu. Princ William se zároveň poprvé představil v novém kratším sestřihu, v němž ovšem ještě víc vynikla jeho řídnoucí kštice.

Ani jeho žena však tentokrát neoslnila tak, jak jsme u ní zvyklí. V tvídovém kostýmku Michael Kors a černém kloboučku Lock & Co působila velice usedle. Zahraniční média se shodují, že na takové modely má i při podobných událostech čerstvě čtyřiatřicetiletá Kate ještě spoustu času.

Kdo ale naopak na pietním aktu módní redaktory zaujal, byla její sestra Pippa (40). V krátkém zelenkavém kabátku a kozačkách na podpatku prý vynikly její perfektně tvarované nohy. Výrazným prvkem byla i kožešinová čepice, která celkový dojem ještě vyzdvihla.

Reklama

Další články

Načítám