Hlavní obsah
Článek

Nikdo nepochybuje, že válení se v posteli patří mezi nejoblíbenější činnosti nás všech. Nemusíte ho však nutně brát jako sport, abyste si mohli pořídit skvělé vybavení. Konec konců i „nepovaleči“ tráví v posteli třetinu svého života a zaslouží si tedy to nejlepší. Využijte exkluzivní výprodejové nabídky a pořiďte si originální bytový textil právě teď na www.4home.cz. Pouze do vyprodání zásob!

Největší hit i do vaší ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutní bestseller za tu nejvýhodnější cenu! Kvalitní potisk konopných listů hraje všemi odstíny zelené, která je známá pro své uklidňující účinky. Povlečení Aromatica nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a také na francouzskou postel.

Retro puntík se slevou až 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky miluje snad každý a navíc jsou IN! Udělejte si i vy radost hravým povlečením, které vám bude každý závidět. Povlečení Puntík nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a také na francouzskou postel.

Hřejivý a extra jemný beránek z mikrovlákna se slevou 44 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ta správná výbava na zimu, kterou jinde neseženete! Heboučká beránková souprava v luxusním provedení obsahuje povlak na polštář, deku a podložku do postele. Mikrovlákno je vhodné i pro alergiky. Nyní za nejvýhodnější cenu sezóny! Původní cena 1599 Kč.

Pro milovníky elegance a kvalitního spánku se slevou až 50 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduchý geometrický motiv v kombinaci s přírodními barvami udělá z vaší ložnice stylovou a útulnou místnost. Pořiďte si i vy jeden z nejoblíbenějších motivů z naší nabídky. Povlečení Deco nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a také na francouzskou postel.

Značková kvalita s.Oliver za tu nejlepší cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení, které má šmrnc! Pořiďte si hřejivé flanelové povlečení světoznámé značky s.Oliver, která udává směr současné módy. Neokoukaný design a sleva 33 %. To je kombinace, která se rozhodně neodmítá. Povlečení v rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm.

Další články

Načítám