Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Krátkovlasá čokoládová herečka, která sklízí obdiv, přestože nepatří ke klasickým hollywoodským kráskám, je stále ve skvělé formě. Lupita Nyong´o na dovolené ukázala své pevné tělo, které bohužel před kamerami příliš neodhaluje.

Dvaatřicetiletá Mexičanka se na sociální síti pochlubila fotkou v červených jednodílných plavkách, v nichž by mohla konkurovat i hvězdám Pobřežní hlídky. Lupita tak nejspíš chtěla upozornit na to, že má stejně kvalitní tělo jako hlas, který je v Hollywoodu bohužel žádanější než její vnější schránka.

Čokoládová kráska se stala hereckou senzací v roce 2014, kdy získala Oscara za vedlejší roli v otrokářském dramatu 12 let v řetězech a porazila Julii Roberts (56) či Jennifer Lawrence (33). Hollywoodští producenti ale její potenciál příliš nezúročili. Lupita sice získala roli v trháku Star Wars: Síla se probouzí, ale diváci by ji v něm hledali marně, protože jen propůjčila hlas digitálně vytvořené postavě jménem Maz Kanata. Stejně tak ji neuvidíme ani v Knize džunglí, kde namluví vlčici Rakšu.

Reklama

Další články

Načítám