Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

To správné je hebčí než králíček Azurit hovící si v prádelním koši. Bude vás zahrnovat něžnostmi. Svádět k ulehnutí. Je hříšnějším pokušením, než čokoládový dort se šlehačkou a karamelem. Nevzdáte se ho za žádnou cenu. Jen 5 kandidátů prošlo těmito přísnými kritérii. Seznamte se!

Král luxusních ložnic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme vám povlečení z 100% bavlny Rio Cuarto. S ním je život jedna dlouhá přepychová dovolená. Z každé noci budete ohromeni, jako při nalodění na Titanic. Bude si vás řádně hýčkat a svým nápaditým designem v odstínech fialové dodá vaší ložnici noblesnost a šmrnc. Všichni puknou závistí, až zjistí, že jste si ho ulovili s 58% slevou!

Geometrie trochu jinak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Matematika nebyla zrovna váš obor a z rýsování na vás jde panika? Nebojte, s přímkami a čtverci i trojúhelníky za vás svedli boj designéři. S bavlněným povlečením Gustavia dokázali, že jsme se do geometrie všichni zamilovali. Navíc krásně hřeje a je přímo neskonale jemné. S 58% slevou mu nejde odolat!

Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak epický příběh, jako byl ten Romea s Julií, nebo Yasushi Takahashiho, který šel 7 000 km, aby požádal svou milovanou o ruku, prožijete i vy s povlečením Katherine z bavlněného krepu. Stačí se jednou zachumlat a už ho nebudete chtít nikdy opustit. Stane se vaší pravou láskou?

Pro všechny romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud milujete jemné květinové vzory, slaďáky od Christiny Perri a filmy jako Terapie láskou, je bavlněné povlečení Enschede přesně to pravé pro vás. Je to specialista na něžnosti, zahřeje vás, když budete v posteli zrovna sami a vnese do vaší ložnice kouzelnou atmosféru. Zasněte se s ním každou noc!

Někde mezi nebem a zemí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A možná až ve hvězdách je psáno, kde se vzalo bavlněné povlečení Swan Hill. Přišlo k nám v tajemném balíčku intergalaktickou poštou a každého doslova zhypnotizuje ke spánku. Možná je to dárek od mimozemšťana E. T. za to, že jsme ho dostali domů, každopádně ze skladu mizí přímo světelnou rychlostí. Tak moc neváhejte!

Další články

Načítám