Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka, televizní osobnost a v prvé řadě jedna ze tří dcer šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestona Tamara Ecclestone (31) strávila konec loňského a začátek letošního roku v Dubaji. Do  Spojených arabských emirátů odjela se svými nejbližšími - manželem Jayem Rutlandem a roztomilou dcerou Sophiou, které budou v březnu dva roky.

Rodačka z italského Milána se ještě předtím, než se stala maminkou, objevila v několika kampaních i na spodní prádlo a rovněž v pánských časopisech včetně Playboye (v květnu 2013). Nechala se také nafotit nahá na posteli zasypaná bankovkami. Její otec je totiž čtvrtým nejbohatším Britem, a tak si například Tamařina mladší sestra Petra mohla v roce 2011 pořídit nejdražší nemovitost v USA známou jako The Manor ležící v Los Angeles.

Dřívější provokatérka Tamara ale po narození dcery zkrotla jako beránek a do podobných akcí už se nepouští, i když postavu na focení bikin by rozhodně měla...

Reklama

Další články

Načítám