Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohl by sice být i jejím tátou, místo toho spolu Rosie Huntington-Whiteley (37) a Jason Statham (48) už skoro šest let chodí... Jeden z nepostradatelných článků Postradatelných (Expendables) může být na svou polovičku pyšný, a to nejen díky její poslední vlastní kolekci spodního prádla pro obchodní řetězec Marks&Spencer.

Samotná kolekce na jaro 2016 nese název Rosie For Autograph a modelka se pochopitelně sama postarala o její propagaci. Zdánlivě cudné, ale mimořádně sexy je celokrajkové černé body, v němž Rosie pózuje.

Brzy padesátník Statham by se možná mohl pomalu rozhoupat a svou milou požádat o ruku, Rosie určitě nebude čekat věčně. Herec proslulý například i z filmů Kurýr či Sbal prachy a vypadni je ovšem na dlouhé vztahy bez posunu expert. Například s modelkou Kelly Brook strávil sedm let bez záměru se brát nebo mít děti... Brook krátce po jejich rozchodu v roce 2004 začala chodit s hercem Billym Zanem.

Reklama

Další články

Načítám