Hlavní obsah
Článek

Do letošního prosince znali Daisy Ridley jen fanoušci Star Wars, kteří netrpělivě očekávali další pokračování hvězdné ságy. Po premiéře nejnovějšího dobrodružství z daleké galaxie patří mladinká britská herečka k nejvyhledávanějším celebritám.

Před natáčením filmu Star Wars: Síla se probouzí měla Daisy na kontě jen pár epizodních rolí. Spojení s kultovním sci-fi projektem z ní ale udělalo hvězdu první velikosti. Nadějná Britka dostala v nových Hvězdných válkách větší prostor než herci, kteří jsou s nimi spjati už od 70. let minulého století, a stala se tak veřejně známou osobou.

Třiadvacetiletá Daisy se tak soukromí nedočkala ani v Miami, kam si vyrazila odpočinout poté, co kvůli propagaci svého filmu obletěla celý svět. Na pláži byla rozpoznatelná navzdory tomu, že se maskovala slunečními brýlemi. Své štíhlé tělíčko ale zahalila jednodílnými plavkami, přestože by si mohla dovolit podstatně odvážnější model.

Budoucnost Daisy Ridley je více než růžová. Film Star Wars: Síla se probouzí se stal v severoamerických kinech nejúspěšnějším titulem všech dob, a v celosvětovém žebříčku mu prozatím s 1,57 miliardami dolarů patří třetí místo za Avatarem a Titanikem. Daisy Ridley se v roce 2017 objeví v dalších Star Wars, a tím její kariéra rozhodně neskončí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám