Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vilém Čok se během let skoro nezměnil. Ale to, že už není žádný mladík, pozná na svých dvou synech. "Je jim třicet čtyři a dvacet pět," prozradil nám. Kluci se ale nepotatili. Oba se věnují práci v pohostinství, dělají číšníka a barmana.

"V hudební branži je Čok jenom jeden a to jsem já. Synové jsou jen konzumenti rockové, přinejhorším popové hudby. Jablko nepadlo daleko od stromu, i když já hraju a oni jenom poslouchají," svěřil s tím, že když mají synové čas, nevynechají jeho koncerty.

Kapela mu prý funguje bezvadně, na jaře vydá novou desku. "Bude se jmenovat Zbožňuju tvou buchtu. Je to takový potravinářský název, tedy spíš dvojsmyslný," smál se. Rockový život ovšem prokládá účinkováním v muzikálech, momentálně zkouší Angeliku.

"Režim je opravdu jiný. V muzikálu jste jedno kolečko v soukolí, musíte chodit na zkoušky, naučit se být dochvilný, mít disciplínu. V rockové muzice je to volnější, můžete si psát texty, kdy chcete, skládat, kdy chcete. Ale já v sobě disciplínu mám, protože jsem narozený v Panně, a Panny jsou hrozní puntičkáři," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám