Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sváteční přejídání nechalo stopy téměř na každém. Zpěvačka Betka Bartošová, která bude další Angelikou ve stejnojmenném muzikálu, nám ovšem prozradila, že stihla přibrat už před Vánocemi. A s váhou se prý potýká docela často.

"O Vánocích už jsem se hlídala, ale bylo to těžké, protože moje máma strašně dobře peče. Takže jsem třeba snědla jen určitý počet koláčků, ne patnáct, ale jenom deset," smála se půvabná brunetka.

Ani na cvičení si Betka moc nepotrpí. "Nemám ráda, když bych třeba měla jít běhat na pás. Několikrát jsem se pokusila jít do posilovny, dokonce jsem měla i sbalenou tašku, ale nikdy jsem tam nedošla. Jediné, co mě baví a udržuje, je jóga," svěřila.

"Když potřebuju zhubnout a vidím, že jsem nabrala tak, že mi jsou těsné kostýmy, přejdu na saláty. Když jsem hrála v She loves me, to je asi rok dozadu, tak se mi stalo, že jsem dost nabrala a přímo na jevišti mi praskl kostým," prozradila nám.

Reklama

Další články

Načítám