Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý finalista SuperStar, zpěvák a tanečník Filip Jankovič, si dopřával detoxikační kúru po náročném silvestru. Staral se o něj Pity, známý z reality show VyVolení. Tanečníka napatlal od hlavy až k patě blátem, s výjimkou intimních partií, a ponechal ho půl hodiny osudu.

„Letošního silvestra jsem strávil se šestnácti kamarády v Nízkých Tatrách. Mýlil by se ovšem ten, kdo by si myslel, že hlavním cílem naší výpravy bylo lyžování. Byli jsme tam čtyři dny a začali jsme slavit hned 29. prosince, a když jsme se propili k silvestru, skoro jsme nevěděli, jak se jmenujeme. A o to to bylo hezčí. My Češi a Slováci prostě na to máme, abychom si jednou za rok pořádně užili a zařádili,“ popsal nedávné radovánky Filip. Není divu, že rád podstoupil detoxikační očistu.

„Do salonů chodím rád. Já zrovna nepreferuji vlastnoruční péči o svůj exteriér. Patřím k těm chlapům, kteří nemilují ranní dlouhodobé zkrášlovací pobyty v koupelně. Raději navštívím odborníky, kteří se o mě postarají, a já si jen lebedím. Nedostal jsem prostě do vínku starostlivost o sebe sama, takže se musejí v tomto směru o mě postarat jiní,“ dodal s úsměvem Jankovič.

Reklama

Další články

Načítám