Hlavní obsah
Článek

Herec Samuel L. Jackson má za čtyřicet let ve filmu na kontě úctyhodný počet slavných snímků, přesto ho nikdy neviděli fanoušci zcela nahého. Sedmašedesátiletý herec přiznává, že se celý život těmto scénám vyhýbal, protože nemá pocit, že má zrovna co ukazovat. Tedy necítí se na to, že by jeho penis byl zrovna velkým soustem pro kameru.

„Možná bych ale mohl požádat o dvojníka penisu,“ svěřil Samuel v rozhovoru s Howardem Sternem na rozhlasové stanici Sirius XM.

Ten neváhal a okamžitě kontroval: „Máte pocit, že váš penis není dost veliký, abyste ho ukázal na kameru?“ Načež Jackson odpověděl s ironií a klidem sobě vlastním: „Nevím, jestli je… jo. Nevím, jestli je dost úctyhodný. Moje aura je tak veliká, nevím, jestli je ale moje p*ro dost veliké, aby naplnilo mou auru.“

Výhodou herce ale je, že když mu role přisoudí jiné parametry, může být směle za chlapáka. To se Samueli L. Jacksonovi stalo v novém filmu Quentina Tarantina The Hateful Eight (Osm hrozných), kde o své mužné chloubě hovoří jako o skutečně velkém černém velikánovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám