Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluška Bittnerová (46) je pořád sama. Sice nemá o nápadníky nouzi, ale na toho pravého pořád ne a ne narazit. Když už ale dostane pozvánku na rande, chce se předtím, než dotyčného pozná, pořádně vyfiknout.

Obzvlášť, když jí nového chlapa předpověděla i kartářka. Zašla si proto do svého oblíbeného pražského zkrášlovacího salonu a nechala se kompletně celá hýčkat pod rukama Pityho, známého z reality show VyVolený, který v salonu pracuje.

A ten na Milušce pracoval s neumdlévající péčí. Čistil pleť, masíroval obličej a pro jistotu nezapomněl ani řádně procestovat svými prsty dmoucí se Miluščin výstřih, aby zvláčněl.

Po drobné rekonstrukci herečka a moderátorka vyrazila s úsměvem ve tváři a očekáváním v očích na schůzku. Ač byla perfektně připravena, bohužel se úspěch nekonal. Tedy tentokrát šlo spíše o negativní reakci z její strany.

„Makala jsem na sobě a udělala, co se dalo. Krátce shrnu. Kartářka měla pravdu, chlap se zjevil a pak jsem se zjevila i já. Ona dáma mi totiž zatajila drobnou skutečnost. Že mi na rande přijde debil. No nic, alespoň jsem udělala něco pro sebe a jedu dál,“ brala neúspěšné rande s humorem vnadná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám