Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Premiéru komedie Poldův švagr v Miami ovládla Olivia Munn (35), jejíž sexy křivky vynikly v rudých šatech s hlubokým výstřihem. Hereččina ňadra tak vzbudila více pozorností než samotný film.

Americká kráska, v jejímž těle koluje po matce čínská krev, má zkušenosti se světem módy, takže pro ni provokace není neznámým pojmem. Olivia svá ňadra ukázala ve filmu Bez kalhot a odvážné outfity u ní nejsou ničím překvapivým.

Herečka ze seriálu Newsroom či thrilleru Chraň nás od zlého je nejspíš vděčná za každou roli. Komedií Poldův švagr díru do světa neudělá, protože tento film vznikl s jedinou ambicí - jeho tvůrci doufají, že u diváků uspěje stejně jak Jízda švárů, na kterou navazuje. Předchůdce Poldova švagra totiž v amerických kinech vydělal pětinásobek svého rozpočtu, takže pokračování bylo nevyhnutelné.

Olivia Munn se však letos objeví i v zajímavějších projektech. Čeká ji druhý díl komedie z odvětví módního průmyslu Zoolander i nejnovější pokračování komiksové ságy X-Men s podtitulem Apokalypsa.

Reklama

Další články

Načítám