Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plesová sezóna je tady. Je váš společenský kalendář naplněný k prasknutí? Nebo se třeba chystáte jen na jeden ples? Tak jako tak určitě chcete vypadat co nejlépe. Každé šaty vyžadují jinou podprsenku – a my víme jakou!

Pod každé šaty patří jiná podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už se chystáte obléknout jakékoliv šaty, váš dekolt bude vypadat dokonale – stačí si jen nechat poradit, jakou podprsenku zvolit. Někdy se musíme rozhodovat, zda budeme riskovat faux-pas v podobě viditelné podprsenky a dobře vypadajícího dekoltu, nebo zda vyrazíme bez prádla a budeme se celý večer děsit, že budou vidět naše bradavky. A to ani nemluvíme o tom, že málokterá žena si může dovolit vyrazit bez spodního prádla. Vy se ale už rozhodovat nemusíte. Víme, jaká podprsenka patří právě pod vaše šaty!

Pod šaty na ramínka s hlubokým výstřihem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajková bardotka s nízkým střihem je jako dělaná pod šaty s hlubokým a širokým výstřihem. Díky otevřenému střihu se nebudete muset bát, že by vám z výstřihu vykukovaly linie podprsenky a můžete si být jistá, že váš dekolt nikdo jen tak nepřehlédne. Speciální střih košíčků totiž podpírá prsa zespodu a smyslně zdůrazňuje horní linii ňader. Bezvadně padne ňadrům každé velikosti a dekolt krásně vyplní bez nutnosti použití jakýchkoliv vycpávek.

Pod šaty s holými zády

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odhalená záda jsou někdy ještě svůdnější než sebehlubší dekolt. Ale nic nezkazí dojem ze sexy odhalených zad tolik, jako viditelná podprsenka. Pod takové šaty proto patří Miss Pus-Up, která je vybavena průhlednými ramínky i zadní částí obvodu. Vaše prsa tak budou krásně tvarovaná držet na svém místě a vy můžete své okolí okouzlovat svůdně odhalenými rameny i zády. Nyní tento kousek pořídíte za sníženou cenu!

Pod těsně obepnuté šaty, které nic neodpustí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Upnuté šaty umí být zatraceně sexy. Pokud ovšem celkový dojem nekazí prosvítající prádlo či proznačující se švy. Nechcete, aby váš promyšlený vzhled kazily švy prosvítající podprsenky, nebo skvrny od potu? Oblékněte hladkou podprsenku MAIA 4D Soft Control. Unikátní hladké košíčky jsou navrženy tak, aby nebyly znatelné ani pod opravdu těsným oblečením a jsou navíc vyrobeny z materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu – dokonale se vytvaruje a zajistí, že se nebudete při tanci potit. A když zvolíte variantu v tělové barvě, můžete ji obléknout pod šaty jakékoliv barvy!

Když prádlo nepřichází v úvahu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrala jste si šaty, pod které prádlo zkrátka nemůžete obléknout? Chcete se i přesto pochlubit pevnými a krásně tvarovanými ňadry? Unikátní neviditelná podprsenka Bye Bra je pro vás jako stvořená. Krycí nálepky na bradavky společně s průhlednou nalepovací podprsenkou tvoří duo, díky kterému budou vaše ňadra krásně tvarovaná a pevná. Užijte si obdivné pohledy mužů a závistivé pohledy žen!

Další články

Načítám