Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, v českém šoubyznysovém rybníčku došlo k jednomu obrovskému překvapení. Zatímco všichni už vztah Lucie Borhyové a Jakuba Vágnera měli za hotovou věc, nakonec vyšlo najevo, že vyvolenou rybáře je překvapivě modelka Eliška Bučková (34). Pokud tedy není Kuba šikula a neulovil rovnou obě, což je podle jeho kamarádů hloupost. Co nám ale ke své lásce řekl on sám?

Super.cz s Jakubem Vágnerem (42) hovořil začátkem prosince, tedy v době, kdy kromě něj a Elišky věděla o jejich vztahu asi jen havěť v Amazonii, kde spolu na dobrodružné výpravě za odvážnými fotografiemi strávili týden. Mluvil o ní opravdu se zanícením, až dnes jeho slova ale dostávají správný význam.

„Myslím si, že Eliška Bučková bylo jedno z největších překvapení, protože jak v mém zápisníku z cesty uvidíte, mnoho lidí ji prezentuje jako krásnou holku z plakátu s širokým úsměvem a s dobrým zpěvem, ale coby modelku. Myslím si, že mě Eliška strašně překvapila. Hlavně svojí duší a čistotou, kterou v sobě má,“ prohlásil tehdy už zamilovaný Jakub.

„Ale všichni mě šíleně překvapili. Holky to zvládaly skvěle. I když budou lidi říkat ‚bůh ví, jak to bylo‘, vím, kde byly, ony vědí, kde byly. To nám nikdo nevezme,“ dodal. O druhé hvězdné účastnici Expedice Amazonie 2015 Ivaně Jirešové promluvil taky, ale spěšně v jedné větě, jeho zájem byl už tehdy někde úplně jinde…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám