Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni Kaley Cuoco rozešla s manželem Ryanem Sweetingen, spousta lidí doufala, že to dá znovu dohromady s hereckým kolegou Johnnym Galeckim. Vždyť je pojí nejen osm let v seriálu Teorie velkého třesku, ale i společná minulost, kdy tvořili pár. Že k sobě tihle dva mají stále skutečně blízko, bylo znát i ve středu během vyhlašování People’s Choice Awards 2016.

Představitelé Penny a Leonarda byli možná i trochu v euforii, jelikož jejich seriál zvítězil rovnou ve dvou kategoriích - nejoblíbenější televizní pořad a nejoblíbenější komediální seriál. Vzájemnou náklonnost se ale nesnažili skrývat ani před fotoaparáty.

Čtyřicetiletý Johnny a o deset let mladší Kaley spolu chodili v letech 2007 - 2009, ale i po rozchodu zůstali dobrými přáteli. Cuoco se dva roky nato zasnoubila se specialistou na závislosti Joshem Resnikem. Na vdavky nakonec došlo až s profesionálním tenistou Ryanem Sweetingem, zasnoubili se po třech měsících vztahu a na poslední den v roce 2013 se i vzali. Vydrželo jim to ale pouze do loňského září. O kom se však říká, že momentálně single není, je Johnny, jenž by měl randit s blondýnkou Ariellou Nicole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám