Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Carmen Electra (43) se v legendární Pobřežní hlídce objevila už před téměř dvaceti lety. Tehdy nahradila hvězdnou Pamelu Anderson (56) a ihned si našla zástupy obdivovatelů.

I po překročení čtyřicítky je to však kočka, která by se v červených záchranářských plavkách neztratila. Carmen byla hostem The Lowdown Show, kde si diváci nemohli nevšimnout jejího vysokého rozparku.

Svá sexy stehýnka herečka vystavovala na odiv jako zkušená lovkyně, která si mezi nápadníky může neustále vybírat. O nabídky na svůdné focení i filmové role tak stále atraktivní Carmen nemá nouzi. Klidně by se mohla na obálku Playboye svléknout jako nedávno její předchůdkyně z Pobřežní hlídky Pamela Anderson.

Americký Playboy ale z časopisu odstranil nahotinky, takže by Carmen nemohla ukázat všechny své ženské přednosti. I když, jak je vidno, sexy umí být i v sukénce s rozparkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám