Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děti ze školky Westacre Montessori v Norfolku budou mít ve svých řadách skutečného prince... Malého George a jeho pyšné rodiče vévodu (41) a vévodkyni (42) z Cambridge uvítaly spolu s učitelkami v úterý, kdy budoucí následník britského trůnu do jejich budovy poprvé zavítal. Princův velký den zvěčnila maminka Kate, která dvě fotografie poskytla rovněž Kensingtonskému paláci. Ten se o ně pak podělil s veřejností na svých sociálních sítích.

William s Kate pro syna, jenž má rovněž vlastní chůvu Mariu Borralo, vybrali soukromou školku, kde se platí 5,5 libry za hodinu (200 korun). Od jejich rodinného sídla Anmer Hall je údajně vzdálena deset mil (16 kilometrů).

Dvouapůlletý George bude do třídy za kamarády docházet dvakrát až třikrát týdně na několik hodin, aby se začlenil mezi vrstevníky. Je vidět, že Kate s Williamem u prvorozeného syna neprosazují žádná privilegia jako soukromé učitele.

Na blonďatém princátku v modré prošívané bundě s batůžkem nebyl znát ani náznak nervozity. Naopak neskrýval nadšení nad barevnými obrázky, kterými jsou pomalované zdi budovy.

Reklama

Další články

Načítám