Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestru Ani Geislerové (48) má širší veřejnost jakžtakž v povědomí, neboť i Ester Geislerová je herečka. A s nejstarší z trojice zrzek jsme si konečně popovídali díky tomu, že ilustrovala Anin knižní debut. Je totiž výtvarnice a světla reflektorů jí moc neříkají.

"Pozornost beru jako součást toho, že jsem ilustrovala sestřinu knížku, ale jinak to jde nějak mimo mě. Mám raději, když je v popředí spíš moje práce než já. Tak mi to vyhovuje," řekla Super.cz. "Teď pracuju na takovém delším komiksu, je dokumentární o dětech v pěstounské péči, je to závažnější téma, tak to pochopitelně nebude ve stylu Čtyřlístku," vysvětlila.

Lelu Geislerovou jsme ovšem zažili i jako zpěvačku, když vystoupila na show Rabování. Proč nezpívá víc? "Kromě Rabování jsem vystoupila ještě v rámci kabaretu Ester Kočičkové Falešná kočička. A byl to tak speciální formát, že lze jen těžko najít způsob, jak by se to po odmlce a rozpadu dalo uplatnit, protože moje zpívání je spíš nadšenecké, než že bych si troufala," svěřila. "Ale něco si připravujeme s Petrou Nesvačilovou. Ale připravujeme to už tolik let, že nevím, jestli k tomu ještě dojde," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám