Hlavní obsah
Článek

S hercem a moderátorem Petrem Vágnerem (46) jsme se sice potkali jen na dětské střelnici, ale už tam nám bylo jasné, že pušku nedrží v ruce poprvé. "Už když jsem jezdil na tábory, byl jsem ve střelbě nejlepší," pochlubil se nám. Teď ale došel mnohem dál.

"Měl jsem možnost trénovat s policejní URNOU. Ke sniperům jsme se ale ještě nedostali," vyprávěl nám. Tato záliba se mu hodí i v profesi, když hraje kriminalisty anebo kriminálníky. "Baví mě, že když jsem točil, ať už naše nebo zahraniční kriminálky, tak mi říkali, ať raději na zbraň nesahám, a já odvětil, že mám zbrojní průkaz," svěřil.

"Naopak, když jsem teď byl trénovat právě s policejní URNOU, tak přede mne položili samopal a glocka a ukázali mi jenom, jak a kde se to nabíjí, a řekli, ať za nimi pak přijdu na střelnici, neměli s tím vůbec žádný problém," pokračoval.

"Za tu zkušenost jsem rád, když mi to policie České republiky umožnila. Dostal jsem se pod pokličku toho, jak kluci trénují, jaké mají vybavení, což pro mě bylo přínosem. Málokomu se to podaří a myslím, že nikdo z civilu, ani z hereckého šoubyznysu neměl možnost trénovat s URNOU," řekl Vágner, který si to domluvil přes policejní prezídium.

Petr kromě střílení skáče padákem, má za sebou i jízdu tankem. Co mu vlastně ještě chybí? "Možná ponorka, ale tady v České republice ji asi neseženu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám